Esport7

La Gala del Judo Català reconeix la tasca del Centre de Tecnificació del Bages i Moianès, els resultats de Guillem Lozano i la perseverança de Carlos Llamas

També es van reconèixer els resultats de Biel Perau, Luca de Palma, Íngrid Domínguez i Ivet Beltran

L’hotel Rey Don Jaime de Castelldefels va acollir aquest dissabte 4 de novembre, al vespre, la Gala bianual de la Federació Catalana de Judo. Es van lliurar els guardons a esportistes, professors, entrenadors i clubs.

La Federació Catalana de Judo va guardonar a esportistes de casa nostra. Concretament, Guillem Lozano, d’Esport-7, va rebre el guardó com a jove promesa del Judo Català per la trajectòria de les dues temprades passades. També es va premiar Carlos Llamas, d’Esport-7, amb el guardó a “l’Esperit de superació”, després que una greu actuació arbitral el donés perdedor en la semifinal del Campionat d’Espanya infantil.

Igualment van rebre els guardons en reconeixement a la seva trajectòria per les medalles obtingudes en les dues últimes temporades en els Campionats d’Espanya: Biel Perau i Luca de Palma, tots dos d’Esport-7, Íngrid Domínguez, del Club Judo Moià, i Ivet Beltran, del Club Judo Osona.

Finalment, el Centre de Tecnificació de Judo del Bages i Moianès va ser premiat per la promoció i pels bons resultats obtinguts les darreres temporades.