Esport7

Centre de Tecnificació de Judo del Bages i el Moianès

El Centre de Tecnificació del Bages i el Moianès va néixer l’any 1991. El seu objectiu és formar i entrenar a nens i nenes que vulguin, inicialment, fer competició i que pretenguin fer del judo, el seu esport.

Aquests entrenaments tècnics són un complement a les classes de Judo que fan al seu club o escola, però amb uns continguts més específics i individualitzats, enfocats a la competició.

Si el vostre fill/a té interès per provar i participar d’aquests entrenaments, només cal que ho notifiqui al o la seva professora de judo i us facilitarà tota la informació que necessiteu.

Durant el mes de setembre de cada curs, s’ofereix la possibilitat de provar tots els entrenaments (divendres) sense cap compromís.
A l’octubre se sol oferir una reunió per a les famílies dels esportistes que estiguin interessats en continuar aquests entrenaments de tecnificació, en la qual s’informa del funcionament.

HORARIS I EQUIP TÈCNIC

Grup 1. Nascuts el 2009 i 2010 Treball tècnic i condicionament físic

Grup 2. Cadets, Júniors i Sèniors Judo i preparació física

Grup 1. Nascuts el 2010 a 2013

Grup 2. Nascuts 2009 fins a Sènior

Maurici Casasayas Botines. Director

David Roca Genescà. Professor. Entrenador

Maurici Casasayas Soler. Professor. Entrenador

Rubén Maní Redondo. Professor. Entrenador de suport

Pere Alastrué Pozo. Psicòleg

Karen Barrero Fernández. Fisioterapeuta

Josep Perau Fernàndez. Preparador Físic

BLOG

Segueix aquí les últimes novetats d’Esport7 i troba també articles d’interès relacionats amb les nostres activitats.

VINE I PROvA-HO

Un gran canvi comença amb un petit pas. Triïs l’activitat que triïs, el nostre equip t’acompanyarà en el teu camí, perquè gaudeixis i t’apassionis amb la pràctica esportiva i, com a conseqüència, adquireixis un estil de vida saludable. Comença avui!