Esport7

INFORMACIÓ LEGAL

En compliment del que preveu la Llei 34/2002 de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç electrònic (LSSICE) informem als nostres usuaris que aquesta és la pàgina web de Gimnas Esport 7 Judo S.L. les dades identificatives d’aquesta es detallen a continuació:

TITULAR DEL WEB: Gimnes Esport 7 Judo S.L.
ADREÇA: C/ Flor de Lis 34-36 baixos, 08242 Manresa
E-MAIL: [email protected]
Telèfons: +34 93 874 58 61
NIF: B60599446

COOKIES

Gimnes Esport 7 Judo S.L. utilitza cookies i/o altres mitjans anàlegs d’emmagatzematge d’informació que permeten identificar la persona física usuària del lloc web.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Gimnàs Esport 7 Judo S.L. és el titular exclusiu de tots els drets de propietat intel·lectual, industrial i anàlegs que puguin recaure sobre el Lloc Web. Així mateix, queden reservats a favor de Gimnàs Esport 7 Judo S.L. tots els drets sobre qualsevol tipus de contingut, serveis o elements de la seva propietat que s’incorporin al Lloc Web, incloent-hi, a títol merament enunciatiu i no limitatiu:

Aquells elements que conformen l’aparença visual, imatge gràfica de les pàgines web que conformen el Lloc Web.
L’arquitectura de navegació.
Els codis font de les pàgines web.
Imatges.
Registres.
Programes d’ordinador.
Base de dades.
Tecnologia.
Logotips i signes distintius.

No obstant a el que s’ha anomenat fins ara, pel que fa a les ressenyes de serveis de tercers que puguin aparèixer a la Web, Gimnas Esport 7 Judo S.L. reconeix als seus titulars els corresponents drets de propietat industrial i intel·lectual, i per tant, la seva aparició en aquesta web no implica l’existència de drets sobre aquestes.

Gimnàs Esport 7 Judo S.L. es reserva el dret d’actualitzar, modificar o eliminar informació continguda a la seva web, així com la configuració o les prestacions, en qualsevol moment.

RESERVA DE DRETS

L’usuari es compromet a no retirar, suprimir, alterar, manipular ni de cap manera modificar:

Aquelles notes, llegendes, indicacions o símbols que Gimnas Esport 7 Judo S.L. o els legítims titulars dels drets incorporin.

Els dispositius tècnics de protecció o identificació que puguin contenir els continguts (com ara marques d’aigua, empremtes digitals, etc.).

Gimnàs Esport 7 Judo S.L. autoritza els usuaris a accedir i navegar al Lloc Web, utilitzant els serveis i visualitzant els continguts que s’hi incorporin.

L’accés, la visualització i, si és possible, la descàrrega dels continguts i/o serveis es realitzarà sempre i en tot cas amb finalitats estrictament personals i no comercials.