Esport7

qui som

L’Esport7 és una escola de vida, una entitat que es dedica a la formació de persones a través de pràctica esportiva i que va més enllà de ser un espai on aprendre i practicar un esport.

Fundat l’any 1989 per Maurici Casasayas Botines, actualment cinturó negre 8è DAN de judo, l’Esport7 va obrir portes amb la voluntat d’oferir els seus esports emblema: judo, karate i ju-jitsu, a més de classes de fitness i la sala de musculació. 

Tal com recorda Maurici Casasayas Botines, ja als inicis, la missió de l’Esport7, era que les activitats “poguessin esdevenir eines per educar i formar, tant infants com adults. Que tothom pogués trobar el seu espai, ja fos amb un objectiu lúdic, esportiu o competitiu”. 

En aquests més de 30 anys de vida, l’Esport7 s’ha convertit en entitat de referència a Catalunya per a la formació de persones a través de l’esport. Des de l’any 2014, compta amb una segona instal·lació per a la pràctica del judo al Complex Vell Congost de Manresa, que és la seu del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i el Moianès. El Centre de Tecnificació va néixer l’any 1991, gràcies al treball específic per a judokes competidors i competidores promogut juntament amb David Roca, director del Club Judo Moià i cinturó negre 7è DAN.

Actualment, l’Esport7 imparteix judo, karate i jiu-jitsu, i ha introduit noves activitats de lluita, com el brazilian jiu-jitsu o el kick-boxing i K-1. En paral·lel, ofereix classes de fitness, classes per a persones grans, sala de musculació i fitness i servei d’entrenador personal

L’entitat organitza, a més, l’Esplai7, un casal de lleure i esport, adreçat a infants durant les vacances escolars; i de manera periòdica impulsa seminaris i formacions, com el Curs de Defensa Personal Femenina, impartit pel professorat de jiu-jitsu.

Esport7 no s’entendria sense el judo, la seva activitat insígnia. L’entitat ha esdevingut un autèntic referent del judo català i una institució al Bages, comarca on milers de nens i nenes de moltes generacions han estat i són judokes. De fet, l’Esport7 ha portat el judo no només als tatamis del Complex del Vell Congost i del mateix club, sinó que l’ofereix a desenes d’escoles del Bages com a extraescolar i a través de programes, com el d’Esports a la Carta, impulsat per l’Ajuntament de Manresa.

L’Esport7 és el club que aconsegueix, des del 2014 i any rere any, més medalles en campionats de Catalunya i ha estat, molt sovint, el club català amb més medalles en campionats d’Espanya. Al llarg dels anys, el club ha obtingut un elevat nombre de medallistes en campionats d’Espanya i també destacats resultats en campionats internacionals.

Darrament, Maurici Casasayas Soler ha pres el relleu al seu pare, Maurici Casasayas Botines, i està al capdavant de l’entitat esportiva. Cinturó negre 6è DAN de judo, Casasayas Soler manté l’esperit formatiu a l’entitat. En paral·lel, destaca la seva trajectòria esportiva, ja que ha estat l’últim judoka català en obtenir el títol de campió d’Espanya absolut en categoria masculina, l’any 2010.

VINE I PROVA-HO

Un gran canvi comença amb un petit pas. Triïs l’activitat que triïs, el nostre equip t’acompanyarà en el teu camí, perquè gaudeixis i t’apassionis amb la pràctica esportiva i, com a conseqüència, adquireixis un estil de vida saludable. Comença avui!

PROFESSORS

Maurici Casasayas Botines
 President fundador 

Maurici Casasayas Soler
Gerent i director esportiu

Rubén Maní Redondo
Professor de musculació i fitness,
manteniment i professor judo infantil

Jordi Gonzálvez García
Professor de Karate

Marcel del Río Arrufat 

Professor de Ju-Jitsu

Jorge A. Closas

Professor de Kick Boxing i K1

Sergi Folch Pujol

Monitor de judo

Noelia Jardo Martín

Monitora de judo i entrenadora personal