Esport7

Dos ors, quatre plates i dos bronzes per als esportistes del CTJudo Bages i Moianès la Copa d’Espanya A Infantil i Cadet de Torrelavega

Els esportistes del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i Moianès han tornat de la Copa Espanya de categoria A Infantil i Cadet de Torrelavega (Cantàbria) amb un total de 8 medalles.

Els cadets, que van competir el dissabte 7 d’octubre, van fer-se amb un or i dues plates. L’or va ser per a Guillem Lozano (Esport7) a -90 kgs, i les plates per a Luca de Palma (Esport7) a -63 kg, i Ivet Beltran (Club Judo Osona) a -48 kgs.

Els infantils, per la seva banda, competien diumenge dia 8, en 2 categories diferents: elit (reservada als esportistes que volen puntuar en el rànquing de copes Espanya al llarg de la temporada), i promoció, que permet a esportistes amb menys rodatge en competició disputar un torneig de nivell amb judokes de tot l’estat. En la categoria Elit Infanti van aconseguir una plata i dos bronzes; i en la de promoció, un or i una plata.

En Elit Infantil, la plata va ser per a Berta Domínguez (Esport7) a -63 kg, i els dos bronzes per a Maurici Casasayas (Esport7) a -42 kg i Ot Fargas (Esport7) a -66 kgs. 

En Promoció Infantil, l’or va ser per a Pau Ortega (Esport7) -50 kg i Bernat Castany (Esport7) a -42 kg.
Van competir també Carlos Llamas, Biel Perau, Dumi Croitor, Maria Redondo, Adrià Serrat, Pau Roca, Blai Passarell, Toni Ros, Vidal Beltran, Bruna Jurado i Maica Berruezo.