Esport7

Un or, una plata i set bronzes per als judokes de casa en la Supercopa d’Espanya Infantil i Júnior de Tortosa

Aquest cap de setmana Tortosa ha acollit la Supercopa d’Espanya Infantil i Júnior de Judo de Catalunya. En total, els judokes del Centre de Tecnificació del Bages i Moianès han aconseguit 9 medalles: 1 or, 1 plata i 7 bronzes.

En categoria infantil s’han obtingut 5 medalles de bronze. Han estat per a Toni Ros (Esport7) a -50 kg, Ot Fargas (Esport7) a -66 kg, Bruna Jurado (Club Judo Moià) a -44 kg, Maica Berruezo (Esport7) a -48 kg i Berta Domínguez (Esport7) a -63 kg.

En categoria infantil de Promoció a -38 kg va competir Geray Garcia-Muñoz, del Club Judo Ripoll, i va aconseguir la plata.

En categoria júnior, Ahmed Mssahal (Club Judo Moià) a -73 kg ha estat campió. Marc Escribà (Club Judo Moià) a -100 kg ha obtingut la medalla de plata. Els bronzes han estat per a Guillem Lozano (Esport7) -90 kg, Júlia Beltran (Osona Judo Club) a – 48 kg, i Ingrid Domínguez (Club Judo Moià) a -57 kg. 

D’altra banda, Jan Perau i Cai Castany, han estat setens.
Van participar sense obtenir resultat, en categoria infantil, Maurici Casasayas, Blai Passarell, Vidal Beltran, Ingrid Solà i Senayit Raya. En categoria júnior, Jordi Benito, Julen Muñoz , Arnau Domínguez i Álex Llamas.