Esport7

Nou medalles per als infantils i els júniors del CTJudo Bages i Moianès a la Copa i Súpercopa Espanya de Tortosa

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Tortosa la Copa Espanya Infantil A i la Súpercopa d’Espanya Júnior, competicions en les quals, els i les judokes del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i Moianès han aconseguit 9 medalles.

En categoria infantil s’han sumat 7 metalls (1 or, 1 plata i 5 bronzes) i en la júnior, 2 (un or i un bronze).

Per als infantils, Maica Berruezo (Esport7) -40 kg s’ha fet amb l’or; i Carlos Llamas (Esport7) -42 kg amb la plata. Els bronzes han estat per a Maurici Casasayas (Esport7) -38 kg, Toni Ros (Esport7) -50 kg, Dumi Croitor (Esport7) -66 kg, Ivet Beltran (Club Judo Ripoll) -48 kg i Berta Domínguez (Esport7) a -63 kg.

Per la seva banda, els júniors que han obtingut medalla a la Supercopa han estat Guillem Lozano (Esport7) -100 kg que ha estat or, i Íngrid Domínguez (Club Judo Moià) -57 kg que ha aconseguit el bronze. Esmentar també Marc Escribà (Club Judo Moià) -100 kg que ha quedat 5è classificat en perdre el combat del bronze.Han competit també els infantils Bernat Castany, Pau Ortega, Jordi Manzano (7è classificat), Joan López, Kerien Indalecio, Núria Corcuera, Ona Palau-Ribes, Ot Fargas, Laia Garcia, Bruna Cruz (7a classificada) i Inés Guerrero. I els júniors Jan Perau, Jordi Álvarez, Martin Stoykov, Adrià Jorba, Arnau Domínguez, Júlia Beltran i Luca De Palma.