Esport7

El CTJudo Bages i Moianès arrasa a la Copa d’Espanya d’Aragó Cadet i Infantil, amb 8 ors i 6 bronzes

Els esportistes cadets i infantils del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i Moianès han arrasat aquest cap de setmana a la Copa d’Espanya d’Aragó (celebrada a Barbastre), emportant-se un total de 8 medalles d’or, 6 de bronze i 2 cinquens llocs

Amb aquests magnífics resultats, els judokes de casa nostra han fet que el CTJudo Bages i Moianès s’hagi situat com el conjunt amb més medalles en aquest torneig i ha contribuït, decisivament, a situar Catalunya al capdamunt del medaller de la Copa Espanya aragonesa.

En categoria cadet, han aconseguit l’or Álex Llamas (Esport7) -50 kg, Adrià Marín (Club Judo Moià) -73 kg; Guillem Lozano (Esport7) -90kg, Arnau Domínguez (Esport7) +90kg i Luca de Palma (Esport7) -63kg.

En categoria infantil, han ocupat la posició més alta del podi Maurici Casasayas (Esport7) -38 kg, Carlos Llamas (Esport7) -42 kg, i Ivet Beltran (Judo Ripoll) – 48 kg. 

Les medalles de bronze han estat, en categoria cadet, per a Aleix Bell (Esport7) -55 kg i Júlia Beltran (Judo Ripoll) -48 kg. 

En categoria infantil, han ocupat el tercer lloc: Ot Fargas (Esport7) -60 kg, Dumi Croitor (Esport7) – 66 kg, i Kerien Indalecio (Esport7) – 66 kg, i Núria Corcuera (Club Judo Moià) -48 kg.

Els dos cinquens llocs han estat per a Izan Moreno (Esport7) – 55 kg i Jan Perau (Esport7) a -60 kg, tots dos en categoria cadet. 

D’altra banda, els infantils Jordi Manzano (Esport7) i Ona Palau-Ribes (Judo Ripoll), van ocupar la 7a plaça. 

Van participar també, en cadets: Pau Roca, Biel Perau, Helga Barris, Ariadna Álvarez, Adrià Serrat, Julen Muñoz, Nerea Espinosa, Adrián Garcia-Muñoz. I en infantils: Toni Ros, Pau Ortega, Maica Berruezo, Senaiyt Raya, Laia Garcia, Joan Lopez i Hiba Mahrez

Cal destacar l’alt nivell de la competició, amb pesos en els quals hi havia més de 60 participants. Per als infantils de primer any, aquesta era la seva primera experiència en una competició oficial de nivell estatal.