Esport7

Dos ors, tres bronzes i quatre cinquens llocs per als judokes de casa a la Copa Espanya A infantil i Cadet de Barbastre

Els judokes infantils i cadets del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i Moianès han tornat de la Copa Espanya A de Barbastre (Aragó) amb dues  medalles d’or, tres de bronze i quatre cinquenes posicions, a més d’un setè lloc.

Els judokes cadets, que van competir el dissabte dia 18, es van emportar un or, un bronze, una cinquena plaça i una setena plaça. 

L’or va ser per a Guillem Lozano (Esport7) a -90 kgs, el bronze per a Biel Perau (Esport7) a -66 kgs. La cinquena posició la va ocupar Luca De Palma (Esport7) a -63 kgs i la setena, Inés Guerrero (Club Tomodachi) a-57 kgs.

Els esportistes de categoria infantil, elit, de casa, es van endur, un or, dos bronzes i tres cinquenes posicions.

L’or va ser per a Ot Fargas (Esport7) a -66 kgs; els bronzes per a Toni Ros (Esport7) a -55 kgs i Berta Domínguez (Esport7) a -63 kgs. Les cinquenes posicions les van ocupar Maurici Casasayas (Esport7) a -42 kgs, Blai Passarell (Club Judo Moià) a -46 kgs i Bruna Jurado (Club Judo Moià) a -44 kgs.

També en infantils, però categoria promoció, van competir i obtenir medalla de plata Genís Serrat (Club Judo Moià) a -50 kgs, Bruno Pereyra (Club Judo Moià) a -60 kgs, i Geray García-Muñoz (Club Judo Ripoll) a -38kg, i medalla de bronze, Ingrid Solà (Club Judo Ripoll) a -63kg.

Van participar també sense obtenir resultat, en categoria cadet, Carlos Llamas, Joan López, Adrián García-Muñoz, Èric Rovira, Pol Buxó, Pau Roca, Kerien Indalecio, Adrià Serrat, Bruna Cruz, Nora Vinyals, Núria Corcuera, Ona Palau-Ribes, Laia Garcia, Maria Redondo. En categoria infantil, Víctor Bordallo, Jordi Manzano, Pau Ortega, Vidal Beltran, Jana Fenoy, Maica Berruezo i Senayit Raya