Esport7

Carla Ubasart és bronze i Noelia Jardo, setena, al Campionat d’Espanya Absolut

La judoka moianesa Carla Ubasart, formada al Club Judo Moià i qui actualment entrena al CAR de Madrid, ha aconseguit la medalla de bronze en el Campionat d’Espanya Sènior de Judo, que ha tingut lloc al Poliesportiu Arena Navarra de Pamplona, aquest dissabte dia 2 de desembre.

Ubasart, en la categoria de -57 kgs, va guanyar el primer combat contra Itzaxo Madagariaga (País Basc), va perdre a quarts de final amb Alba Juan (Madrid). A la repesca va guanyar Andrea Robla (València), al pas al bronze va superar Iratxe García (Madrid) i en la lluita per la medalla de bronze es va imposar a Adriana Rodríguez (València).

D’altra banda, la judoka manresana i que s’entrena a l’Esport7 Noelia Jardo ha quedat setena classificada

Noelia Jardo, que va competir en -48 kgs, va disputar quatre combats de gran nivell. Va guanyar el primer encontre contra la gallega Malena Castro, va caure a quarts de final contra Mireia Rodríguez, del País Valencià. En repesca va superar el primer combat davant la madrilenya Ariadna Rodríguez, però va caure en el combat previ al bronze, contra Zuleima del Carmen Falcón, de les Canàries.