Esport7

Serveis per a organitzacions

Sou una empresa, un centre d’ensenyament, un ajuntament, una entitat? Esport7 us ofereix un ventall de serveis enfocats a la vostra organització. Oferim activitats formatives, de teambuilding i pedagògiques. Tria quina t’interessa i contacta’ns

CURSOS DE DEFENSA PERSONAL

DEFENSA PERSONAL 1. Curs de defensa contra agafades amb perill de grau mitjà i iniciació al terra. Apren a defensar-te de les agafades als canells i a defensar-te des del terra.

DEFENSA PERSONAL 2. Curs de defensa contra agafades amb perill de grau alt i defensa al terra. Apren a defensar-te de les agafades al coll i tècniques antiviolació

DEFENSA PERSONAL 3. Curs de defensa contra sostraccions i atracaments. Aprèn tècniques per protegir-te davant de sostraccions i atracaments amb arma blanca.

SESSIÓ EQUIP D’INICIACIÓ AL JUDO

Sou un equip de treball, una associació, una escola o un institut? Voleu posar-vos un kimono de judo i experimentar què se sent projectant a l’oponent, adquirir els conceptes més bàsics del judo i aprendre a caure? La sessió d’iniciació al judo és la indicada per vosaltres. Coneixements bàsics d’un esport de lluita referent i diversió assegurada!

SESSIÓ EQUIP D’INICIACIÓ AL KARATE

Si sou un equip de treball, una associació, una escola o institut i voleu adquirir els conceptes més bàsics del karate, a més de passar una bona estona, aquesta és la vostra activitat. Oferim una introducció al karate (estil Shotokan), en la qual aprendreu algunes kates inicials i entendreu els fonaments del karate. Us esperem!

SESSIÓ DE CONDICIONAMENT FÍSIC EN GRUP

Sou un equip de treball, una associació, una entitat…? Voleu fer un entrenament físic en grup? Aquí teniu la solució. Us podeu oferir diferents tipus de sessions grupals a diferents nivells i intensitats. Sessions d’entrenament funcionals de força, sessions amb exercicis de mobilitat, sessions tècniques d’exercicis de força amb diferents materials (dumbbells, kettlebells, gomes elàstiques, propi pes…). A més, si us interessa, us donarem eines perquè pugueu donar continuïtat a l’entrenament fora de les nostres instal·lacions.

MÉS INFORMACIÓ

Si vols més informació, posa't en contacte amb nosaltres.

    ENVIAR