ANANTARAI 6ª EDICIÓ DE MUAY THAI

on .

El passat dissabte dia 16 es va celebrar la 6ª edició del Antarai de Muay Thai. Dos lluitadors d'Esport-7 d'aquesta modalitat es van estrenar.

Concretament Jan Baraldés, primer en sortir a competir i disputar el seu debut, lluita en un pes de 62kg, surt molt tranquil i amb les idees clares. Realitza un combat molt tècnic, estudiant sempre al contrincant tot i que l'oponent també es molt tècnic i tranquil. Li va faltar una mica de continuïtat en els atacs però realitza 2 tècniques impol·lutes on va tombar al seu oponent quel fa anar al terra. El primer assalt va una mica aturat a causa dels nervis i de la novetat i del poc habit d'estar en un rin, però mica en mica va despertant i en el segon i tercer assalt se'l veu amb més seguretat i decisió. Resultat del combat NUL "EMPAT" tot i ser amb claredat el guanyador Jan. Jugàvem a casa del rival.

l'Altre lluitador Genís Álvarez, segon en sortir a competir i disputar també el seu debut, lluita en 69kg, surt també molt tranquil i amb idees clares del que vol realitzar al combat, es troba de cara amb un rival fort i dur com ell. En el primer assalt demostra haver entès el nostre treball i la majoria d'atacs els bloqueja sense problema, realitza algunes combinacions seguides i eficaces però ràpidament es deixa vèncer per la fatiga que comporta la realització d'un Clinch no tècnic i basat en la força. La falta d'aire l'hi juga una mala passada i no el deixa actuar com hauria, ni pensar amb claredat, tot eixís es mostra fort i resistent en tot el combat, responent amb coherència. Resultat del combat,perdedor Genís tot i ser clarament un Nul. "Ens demanen la revenja per tal d'aclarir-ho."


The Traditional Martial Art: Muay Boran Class

Articles d'interés de Muay-thai