NOVA ORGANITZACIÓ DE CLASSES DIRIGIDES

on .

Noves sessions de classes dirigides que es sumaran a les de CIRCUIT TRAINING, GAC i TONIFICACIÓ MUSCULAR. En el document en PDF hi trovareu els horaris i informació complementaria: TBD (Total Body Conditioning).

El Total Body Conditioning és un metode d’entrenament integral per la millora de la condició fisica ,cardiovascular i muscular. En la classe TBC es treballa amb tot tipus de material ( gomes , steps , barras ,..). combinant-los per obtenir bons resultats a nivell fisic. Una de les grans ventatges del metode TBC és que degut a les seves infinites variacions les sessions resulten complertes , variades, fàcils i divertides.
Ens podem trobar amb dos tipus diferents d’organització de sessions de TBC. Amb una començarem amb un escalfament cardiovascular amb la idea de pujar les nostres pulsacions i la temperatura corporal per preparar-nos per la part principal de la sessió. En aquest part principal treballarem els diferents segments del cos, tren superior, tren inferior, abdominals, lumbars,.. utilitzant diferents tipus de material; també sense material com podrien ser exercicis isomètrics o exercicis de control postural. Amb això busquem aconseguir un bo to muscular a la vegada que treballem cardiovascularment amb la idea de reduir el % de greix corporal. Per acabar, un part final de tornada a la calma on busquem baixar les pulsacions i relaxar el cos.

El segon tipus de sessió es basa en un mètode intervàlic. La sessió es basaria igualment en un escalfament i uns estirament i tornada a la calma. El que varia és la part principal on el treball es realitza per intervals de temps combinant treball cardiovascular intens d’una durada de 6’-10’, i tot seguit sense descans 6’-10’ de treball localitzat.

Aerobic Fitness

A partir d aquesta epoca del any es ideal fer activitat fisica al aire lliure, corre, bicicleta o aerobic

Articles d'interés de Manteniment