XV GASSHUKU SHOTOKAN BARCELONA

on .

Durant el cap de setmana passat dissabte 20 i diumenge 22 de novembre s'ha celebrat a les instal·lacions de l'INEFC a l'Anell Olímpic de Barcelona el XV Gasshuku Shotokan Barcelona JKA organitzat per la Sensei Daniela Erminy 5è Dan de JKA.

Els seminaris van ser impartits pel Mestre Fernando Rivera (7è Dan JKA), assistit pel Mestre Juan Carlos Muñoz (5è JKA) i la Mestra Daniela Erminy (5è JKA).

Més d'un centenar de karateques de diferents parts d'Espanya (Eivissa, Jerez de la Frontera, Cadis, Conil, Barbate, Tenerife, Catalunya, Madrid…) i nacionalitats (Veneçuela, Mèxic, Brasil, Colòmbia, Cuba, Xile, Estats Units, Hongria, Senegal, Romania, Itàlia, França, Rússia, Alemanya, Argentina, Japó…) han pres part en el nostre primer esdeveniment obert després de les restriccions imposades per la pandèmia.

Esport-7 hi ha participat amb un grup d’alumnes encapçalats pel seu professor Jordi Gonzalvez.

A les diferents sessions per a nens i adults (dissabte i diumenge), es van realitzar treballs de formació (Kihon), Katas de base (Heian, Tekki) i superiors (Chinte, GojushihoSho i Tekki Sandan), a més de diferents estudis de trobada (Kumite ).

Ressaltar que aquest Gasshuku, ha significat per a tots els assistents una trobada molt gratificant, tornant-nos a reunir per compartir i gaudir de l'entrenament i la pràctica. Esperem seguir en aquesta línia, i poder celebrar futurs esdeveniments amb instructors de JKA HQ fent el que veritablement ens agrada, Karate Budo

 

Jornada anual de cap d'any de l'associació de karate del Japó