100 KATA FOR KARATE DAY

on .

“100 KATA FOR  KARATE DAY” està promoguda des de Okinawa (Japó). Consisteix en què el dia 25 d’octubre de 2016, Dojos de tot el món realitzin simultàniament la repetició d'un kata 100 vegades.

NOTA:  SEGUIU LLEGINT I TROBAREU UNA GALERIA D'IMATGES DAQUESTA ACTIVITAT

La iniciativa inspirada en la frase popular de Karate: "Entrenar dur 100 vegades", proposa la realització repetida de 100 katas a partir de la sortida del sol, en el dia dedicat al Karate.

L'esdeveniment ha començat al voltant del dia 25 i 26 d’octubre de 2016, realitzant tots els Dojos inscrits el seu kata escollit. No hi ha hagut límit de temps per a la finalització, però l'esdeveniment ha  durar unes 2 hores. Concretament a Esport-7 s'ha realitzat aquest dimecres dia 26 d'octubre. 

Aquest esdeveniment històric,  anima a tot practicant de karate a participar-hi, sense tenir en compte l’estil, l’edat, el nivell, etc.

Com diuen a Okinawa: - Icharibachodei -, "una vegada que ens reunim, tots som germans” "MsoNormal" style="mso-margin-top-alt: auto; mso-margin-bottom-alt: auto;">Enhorabona i felicitats a tots els participants de casa nostra.


Jornada anual de cap d'any de l'associació de karate del Japó