Esport7, Judo Moià i Judo Ripoll entrenen amb els campions olímpics i mundials Fabio Basile, Daria Bilodid i Sugoi Uriarte

on .

Prop de 40 de judokes de categories entre infantil i sènior de l’Esport7,  Judo Moià i Judo Ripoll han entrenat aquest dissabte, durant 6 hores, sota les ordres dels campions olímpics i mundials Fabio Basile, Daria Bilodid i Sugoi Uriarte.

 

Els judokes han participat en el XIV Congrés Internacional de Judo Ciutat de Girona, que ha tingut com a mestres l’italià Fabio Basile, campió olímpic a Rio 2016; l’ucraïnesa Daria Bilodid, doble campiona mundial 2018 i 2019, medallista olímpica a Tòquio 2020, que es troba actualment vivint i entrenant a València com a refugiada sota les ordre de Sugoi Uriarte, entrenador de la International Judo Federation (IJF), del CEAR València, i sotscampió del món 2009, qui també va exercir de professor al congrés gironí.

 

El Congrés reuneix, cada any, els millors judokes del món, perquè expliquin part de la seva tècnica, facin combats amb els assistents i firmin autògrafs i es facin fotos al costat dels seus seguidors.ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"