Els judokes del CT Bages i Moianès sumen 6 ors, 4 plates i 8 bronzes en el Campionat de Catalunya Infantil i Cadet

on .

La competició era decisiva per a la classificació al Campionat d’Espanya Infantil i Cadet. Hi ha 7 esportistes classificats.

Sis ors, quatre plates i vuit bronzes. Aquests són els destacats resultats obtinguts pels judokes del Centre de Tecnificació del Bages i Moianès, aconseguits aquest cap de setmana al Campionat de Catalunya Cadet i a l’Infantil. Els i les judokes del CT Bages i Moianès pertanyen als clubs Esport7, Club Judo Moià i Judo Ripoll.

En la categoria cadet (nois i noies nascuts el 2005, 2006 i 2007) van obtenir la medalla d’or 3 esportistes de casa nostra: Helga Barris (Esport7) a -52 kg, Íngrid Domínguez (Judo Moià) a -57 kg i Guillem Lozano (Esport7) a -90 kg. En aquesta categoria les plates van ser per a Nerea Espinosa (Judo Ripoll) a -52 kg, Adrià Marín (Judo Moià) a -66kg i Cai Castany (Esport7) a -90 kg. Finalment, fins a 7 cadets van ocupar terceres posicions: Júlia Beltran (Judo Ripoll) a -48 kg, Ariadna Álvarez (Esport7) a -48 kg, Álex Llamas (Esport7) a -50 kg, Jordi Benito (Esport7) a -55 kg, Jan Perau (Esport7) i Jordi Álvarez (Judo Moià) ambdós a -60 kg; i Arnau Domínguez (Esport) a +90 kg.

D’altra banda, Luca de Palma (Esport7) va quedar 5a a -57kg. Van ser setens Izan Moreno (Esport7) a -50 kg, Oscar Pineda (Judo Ripoll), Adrià Jorba i Iñaki Garcia tots dos d’Esport7 i a -73 kg. Van competir també Julen Muñoz i Ian Ventura.

En categoria infantil, tres ors van ser per a Ivet Beltran (Judo Ripoll) a -48 kg, Carlos Llamas (Esport7) -38 kg i Biel Perau (Esport7) -50 kg. Una plata per a Adrià Serrat (Judo Moià) a -55 kg. I un bronze per a Bruna Cruz (Judo Ripoll) a -40 kg. D’altra banda, van quedar cinquenes Ona Palau-Ribes (Judo Moià) a -48 kg i Hiba Mahrez (Esport7) a -52 kg. Maria Redondo (Esport7), va ser setena a -48 kg.

En categoria infantil van participar també Oleguer Prada, David Álvarez, Alexandru Ungureanu, Pau Roca, Neo Anting, Eric Rovira, Joan López i Arnau Redondo.

Aquesta competició era decisiva per a la classificació al Campionat d’Espanya Infantil i Cadet. Estan classificats Carlos Llamas, Biel Perau, Ivet Beltran, Helga Barris, Íngrid Domínguez, Jan Perau, Guillem Lozano. D’altres judokes del CT Bages i Moianès estan pendents de repesca per a les places extra. 

 

ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"