UN BRONZE I DOS 5ÈS LLOCS AL CAMPIONAT D’ESPANYA UNIVERSITARI DE JUDO

on .

El passat diumenge dia 17 es va celebrar al Pavelló de la Federació Madrilenya de Judo a Villaviciosa de Odón (Madrid) el Campionat d’Espanya Universitari  de Judo.

Sis judokes del Gimnàs Esport-7 –Judo i van participar representant a les seves Universitats després d’haver-se classificat prèviament en el Campionat de Catalunya.

En aquest estatal vàrem estar  a punt de fer 3 podis, finalment només va poder ser un de sol.

Pau Santacreu de la UPF va ser 3r classificat en -66kg.  guanyant al seu company de club  guanya a Arnau Solé de la UAB en el primer combat. A semifinal perd davant amb Unai Merino (EHU) del País Basc i guanya el bronze davant  Diego Castro (UAX) de Madrid, amb qui ja havia fet en una altre temporada una final de Campionat d’Espanya Junior

Arnau Solé de la UAB va ser finalment 5è classificat  després de guanyar la repesca davant de Jose Gabriel Espino (PGC) de Canàries però  perd el bronze davant Guillermo Caprani (UV) de València.

 Noelia Jardo de la UPF va ser també finalment 5a classificada  en -48kg al perdre el combat pel bronze davant Eva Perez (UAX) de Madrid. Anteriorment va guanyar la primera ronda a a Maria Rojas de la RJC de Madrid però va perdre la ½ final davant Mireia Rodríguez (UA)  de Valencia.

 També van competir Cristina Juárez (VIC), Jordi Perez de Mendiguren (AOC) i Iker Colchero (ULL)

 

ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"