3R. SEMINARI DE JUDO INFANTIL

on .

El passat dissabte dia 5 en sessions de matí i tarda es va celebrarà al Dojo del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i Moianès del Complex del Congost de Manresa, el 3r. Seminari de Judo Infantil. i van  participar 44  professors i entrenadors de Judo de tot Catalunya i de França.

En aquesta edició els ponents vanpresentar diferents ponències de les quals algunes van ser de caràcter practic. 

-Daniel Pions. Tècnic de la Federació Espanyola de Judo, vapresentar dues ponències, una sobre “ exercicis educatius per l’aprenentatge de tècniques de judo” i una segona “ a importància del llançament del maluc en els moviments de Judo".

-David Roca. Professor i entrenador del Judo Moià i del C.T. de Judo Bages i Moianès  va presentar-la ponència de “Com definir la lateralitat dels nens judokes”

-Maurici Casasayas Soler. Professor i entrenador d’esport-7 i del C.T. Judo del Bages i Moianès.Va presentar-la ponència  “Com estructurem la base del Judo en la categoriaBenjamí i Aleví”

-Josep Perau. Professor de Judo i expert en acondicionament físic  i preparació. Va presentar la ponència sobre la “Iniciació al treball de Força en categories d’Alevins a Cadets”

ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"