CAMPIONAT D'ESPANYA JUNIOR 2020

on .

El passat dissabte dia 22 s va celebra al Complex Esportiu “Espartales” de la localitat madrilenya d’Alcalà d Henares la Fase Final el Campionat d’Espanya d Judo en categoria Junior (Sub-21).

Noelia Jardo va ser finalment 7ª classificada en la categoria de -52 Kg. categoria on s’estrenava a nivell estatal.  Jardo va imposar-se en el primer combat per dos “Wazari” davant Alba Pérez de  Castella-Lleó, seguidament a ¼ de finals va perdre davant la que va ser sot-campiona del pes Ariane Toro de la Federació Asturiana.  A la repesca va caure davant Paula Beorlegui de Navarra.

Pau Muñoz competia en la categoria de +100 kg. on finalment va ser 5è classificat al perdre el bronze davant l’altre judoka d la federació catalana Jasan Romero. Anteriorment va guanyar el primer combat davant Marcos Sánchez de Madrid però a ¼ de final va perdre davant Victor Fernàndez de Valencia. A la repesca en el combat previ al bronze va guanyar a Mikel López del País Basc.

ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"