SUPER COPA CATALUNYA ABSOLUTA

on .

El passat dissabte dia 28 es va  celebrar al Pavelló de les Llars Mundet de Barcelona la Super Copa Catalunya de Judo en categoria Absoluta. Competició puntuable pel ranking català.

Judokes del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i Moianès hi van participar representant als seus respectius club, Esport-7, Judo Moià i Judo Santpedor.

Els resultats no van ser tot el que s’esperava, ja que només va pujar al podi Ruben Mani d’Esport-7 al quedar 2n. classificat en -90 Kg.  en aquest mateix pes Ramon Roca del Judo Moià va er 5è classificat. Jordi Muñoz d’Esport-7 va ser també 5è classificat en -73 kg. igual que la seva companya de club Cristina Juàrez que també va perdre el bronze en -63 kg.

Van participar sense obtenir classificació, Eduard Encinas del Judo Moià en -73 Kg. i els judokes del Judo Santpedor Ricard Sànchez i  Sergiu David, tots dos en -66 Kg.

ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"