COPA ESPANYA DE VETERANS GIRONA -2018

on .

El passat dissabte dia 3 es va celebrar al Pavelló del GEiEG (Sant Narcís) de Girona la Copa Espanya de Judo en categoria veterans amb la participació de judokes de tot l’estat, França, Itàlia, Anglaterra i especialment de Catalunya.

Esport-7 hi va participà amb tres judokes, els quals van obtenir tots tres la medalla de plata en les seves respectives categories edat i pes.

Concretament David Roca que  competia en M-5 (50-54 anys) i en -81 Kg. va ser finalment medalla de plata  desprès de sortir 1er. en la seva lliga on es va imposar al 3 competidors i també imposant-se en ½ finals a Mario Sierra de Murcia però a la final va perdre davant el representant francès C. Legorvelet ex campió  mundial de la categoria.  

En la categoria M-4 (45-50 anys) i en -73 Kg. Lluís Santacreu  que desprès de 20 anys tornava a la competició va obtenir també la medalla de plata desprès d’imposar-se per Ippon a també català Josep Cano i a Manel Fonte de Balears però a la final va perdre davant el francès T. Branchelot.

En la categoria M-3 (40-45 anys) i en -73 Kg. Toni Sánchez va ser també medalla de plata al guanyar a S. Espiritusanto de Balears i a Jordi Garcia de Catalunya perdent la final davant el francès Matthier.


ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"