COPA ESPANYA INFANTIL I JUNIOR DE TORTOSA 2018

on .

El passat dissabte dia 13 i diumenge dia 14 es va celebrar al Pavelló Firal de Remolins de la localitat tarragonina de Tortosa, les Copa Espanya en categoria Infantil (Sub-15) que es va celebrar el dissabte i la Copa espanya en categoria Junior (Sub-21) que es va celebrar el diumenge.

Els equips dl Centre de Tecnificació de Judo del Bages i Moianès van participar amb les dues categories.

Destacar els resultats de la categoria Infantil on Neus Santacreu (Esport-7) va ser 2ª classificada en la categoria de -52 Kg. Iris Alsina (J. Moià ) va ser 3ª classificada en -48 Kg i Raquel Romeu (J. Moià) va ser també 3ª Classificada en el pes de -44 Kg. Ahmed Msaahal (J. Moià) va ser 5è classificat en -42 Kg. i Olga Juárez (Esport-7) va ser 5ª Classificada en -44 Kg.

Van participar però sense classificació final Anna Casas i Alex Prada, els dos d’Esport-7, Nil Anglarill, Miquel Peña i Bruna Rojo tots els del Judo Santpedor i també Pol Vázquez del Judo Moià.

El diumenge en la competició Junior els resultats van ser els següent, Claudia Salgado (J. Moià ) 1ª classificada en -78 Kg. Noelia Jardo (Esport-7 2ª classificada en -48 Kg. Anna Martínez (J. Santpedor 2ª classificada en -78 Kg. Roger Fontanet (J. Santpedor 2n classificat en -81 Kg. Pau Santacreu (Esport-7) 3r Classificat e -60 Kg. i Cristina Juárez (Esport-7) 7ª classificada en -63 Kg.

També hi van participar però no van classificar-se Erik Guerra i Derek Garrido, els dos d’esport-7 i Sergiu Dan David del Judo Santpedor.


ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"