COPA GOVERN D'ANDORRA 2017

on .

El passat dissabte dia 18 es va celebrarà al Pavelló Joan Alay d’Andorra la Vella, la tradicional Copa Govern de Judo en categoria absoluta organitzada per la Federació Andorrana de Judo.


En aquesta Copa hi van participar clubs catalans francesos i d’Andorra. Un equip de judokes del Judo Moià i Esport-7 i van participar amb un excel·lent resultat. Concretament Oscar Lopez del Judo Moià va proclamar-se campió en la categoria de -81 Kg. Ruben Mani d’Esport-7 també va ser 1er. classificat en la categoria de -90 kg. tots dos van sortir primers de les seves lligues corresponents i imposant-se en la ½ final i combat de final. En la categoria de -90 Kg. Ramon Roca també del Judo Moià i Lucas de Nardo en -73 kg d’Esport-7 van ser finalment medalla de bronze.
Van participar-hi però sense obtenir classificació Jordi Muñoz, en la categoria de -73 Kg i Juli Palacios en -100 Kg. Els dos de Esport-7

ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"