COPA CATALUNYA JUNIOR

on .

El passat dissabte dia 28 es va celebrar a les Llars Mundet de Barcelona la Copa Catalunya en categoria Junior (Sub-21), competició classificatòria pel Ranking català de puntuació.

Els resultats van ser força bons. En la categoria de -55 Kg. Eric Guerra d’Esport-7 ca proclamar-se campió de la categoria. També va quedar 1er classificat en -60 Kg. Pau Santacreu d’Esport-7 i Claudia Salgado del Judo Moià en +78 Kg.

En la categoria de -48 kg. Noelia Jardo també d’Esport-7 va quedar 2ª classificada i Anna Martínez del Judo Santpedor també va ser 2ª classificada en +78 Kg.

En la categoria de -55 Kg. Derek Garrido (Esport-7) va ser bronze. També van ser bronze Arnau Solé en -66 Kg. i Lucas de Nardo en -73 Kg. els dos d’Esport-7 i Roger Fontanet del Judo Santpedor en -81 Kg.

Alex Martin (Esport-7) en -55 Kg. i Iker Corchero (Esport-7) en -73 Kg. van ser 5ès classificats al perdre el combat pel bronze.

També van participar sense classificar-se Sergiu David del judo Santpedor, Pol Carrera del Judo Moià, Jordi Pérez Mendiguren i Roger Gaona, els dos d’Esport-7


ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"