CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS INFANTIL I CADET

on .

El passat dissabte dia 16 es va celebrar a les Llars Mundet de Barcelona, el Campionat de Catalunya per equips  en categoria Infantil i Cadet tat masculí com femení.

Seguiu llegint i trobareu una galeria d'imatges d'aquesta competició.

Judokes del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i Moianès, representant als seus respectius clubs i varen participar.

L’equip masculí Cadet d’Esport-7 va proclamar-se campió  des pres d’imposar-se al Nucli de Tecnificació de  Barcelona Nord  per 5 a 2. Anteriorment van imposar-se al combinat Bushirei  per 6-1, al Judo Pineda de Mar per 5-2  i desprès previ a la final al combinat Senshi per 4-3.

En la categoria Cadet femení l’equip combinat de Judo Moià-Esport-7  va ser finalment 3er classificat. El combinat  de casa va guanyar al també combinat Senshi per 3-2 però varen perdre davant el Nucli de Tecnificació de  Barcelona Nord per 2-3 i seguidament també van caure davant el combinat Bushirei per 1-4.

 

En la categoria Infantil masculí el combinat Esport-7-Judo Moià va ser finalment 2n classificat al perdre la final davant l’equip gironí Securitas Girona per 5-1.

Anteriorment van sortir 1ers de la seva lliga on van guanyar al altre equip de casa  Judo Santpedor per 4-2 i al Sensin també per 4-2. a la ½ final van imposar-se al Nucli de Tecnificació de  Barcelona Nord també per 4-2.

L’equip del Judo Santpedor va sortir 2n de la lliga al guanyar al Seishin per 5-1 per desprès  enfrontar-se a ½ final al qui seria guanyador  de la categoria  el Securitas Girona per 5-1.

Finalment Judo Santpedor va quedar en 4ª posició al perdre l’encontre pel bronze davant el Nucli de Tecnificació de  Barcelona Nord per 4-2.

En la categoria Infantil femení el també combinat Judo Moià – Esport-7 va quedar 2n classificat al perdre l’últim encontre davant Nucli de Tecnificació de  Barcelona Nord per 2-3. Anteriorment van imposar-se  al  Combinat Bushido-Claror per 3-2 i al Senshi per 4-1.

 

 


ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"