CAMPIONAT D'ESPANYA INFANTIL I CADET " Pol Lopez Campió d'Espanya Cadet -60 Kg"

on .

El passat dissabte dia 6 i diumenge dia 7 es  celebrar al pavelló  “Fuente de San Luis” de València, els Campionats d’Espanya de les categories Infantil (sub-15) i Cadet (sub-18).Un nombrós equip amb un total de 15 judokes  del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i Moianès i van participar representant a la Federació  Catalana de Judo i als seus respectius clubs.

El dissabte al matí es va celebrar la categoria Cadet Femení  i la categoria Infantil femenina de +63 Kg.

on hi van participar Clàudia Salgado del Judo Moià i Anna Martínez del Judo Santpedor, les dues en +70 kg., les quals no van obtenir classificació tot i guanyar la primera  ronda.  Nerea Garcia d’Esport-7 que competia en la categoria infantil en +63 kg. va passar la primera ronda però tampoc va classificar.

Per la tarda del dissabte es va disputar la categoria Cadet Masculí on el judoka d’Esport-7  Pol López va proclamar-se Campió d’Espanya en la categoria de -60 Kg. després de disputar una excel·lent competició. Destacar que aquest esportista  ja va ser Campió d’Espanya de la categoria Infantil fa  tres anys.

En la categoria de -55 Kg. Pau Santacreu (Esport-7) va ser finalment 5è classificat al perdre el combat pel bronze.

Jordi Pérez de Mendiguren (Esport-7) va ser finalment 7è classificat en la categoria de -81 Kg.  Paula Cubero (Esport-7) també va ser 7ª classificada en la categoria de -48 Kg.  i Iker Corchero (Esport-7) va ser 9è classificat en -66 Kg.

També van participar però no van obtenir classificació els judokes d’Esport-7 Oscar Contreras en -46 Kg. Derek Garrido en -50 Kg.

En la jornada del diumenge al matí es va disputar  la categoria infantil On Raquel Romeu del Judo Moià va ser finalment 5ª classificada en -40 Kg. després de perdre el bronze. Olga Juárez (Esport-7) va ser 9ª classificada en -40 Kg.  i Iris Alsina del Judo Moià va set també 9ª classificada en -44 Kg.

També van participar Miquel Peña del Judo Santpedor i Ahmed Mshaal del Judo Moià en -38 Kg.

Destacar que tot aquest equip de la categoria Infantil son de 1r any en aquesta categoria.

ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"