FASE FINAL CT. D'ESPANYA INFANTIL I CADET

on .

El proper dissabte dia 6 i diumenge dia 7 de maig es celebrarà a Pavelló de “la Fuente de San Luis” a València, la Fase Final dels Campionats d’Espanya en categoria Infantil (Sub-15) i Cadet (sub-18).


El dissabte dia 7 pel matí a partir de les 9.00 h es disputarà la categoria Cadet Femení . A la tarda a partir de les 15.30 h es disputarà la categoria cadet masculí i el diumenge a partir de les 9.00 es celebrarà la categoria infantil masculí i femení.

Del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i Moianès  s’han classificat  9 judokes d’Esport-7, 4 del Judo Moià i 2 del judo Santpedor.

Volem destacar que, concretament Esport-7, es la vegada en tota la seva historia que ha classificat un equip tan nombrós per una final estatal. 7 Judokes en categoria cadet i 2 en categoria infantil. Realment aquesta temporada l’equip manresà ha estat imponent en les tres competicions classificatòries.

CADETS:

-Oscar Contreras -46 Kg.

-Derek Garrido -50 Kg.

-Pau Santacreu -60 Kg.

-Pol López 60 Kg.

-Iker Corchero -66 Kg.

-Jordi Pérez de Mendiguren -81 Kg.

 INFANTILS:

Olga Juárez -40 Kg.

Nerea Garcia +63 Kg.


ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"