CARLA UBASART MEDALLA DE PLATA EN EL C.T. D’ESPANYA ABSOLUT DE JUDO

on .

El passat dissabte es va celebrar al Pavelló Municipal Principes de Asturias de la localitat madrilenya de Pinto, la Fase Final del Campionat d’Espanya de Judo en categoria Sènior.

 

 

La judoka del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i Moianès  Carla Ubasart (Judo Moià) va obtenir la medalla de plata en la categoria de -57 Kg.  després de fer una excel·lent competició . Va imposar-se  en el primer combat a Patricia Tellado  de Galicia per Ippon. A ¼ de finals va guanyar a Carolina Rivero  de Canaries per Ippon i Wazari i a ½ finals va imposar-se davant Marina Fernàndez de Madrid per Wazari en la “Tècnica d’or”. La final la va disputar davant la judoka de Navarra Jaione Equisoain que ja ostentava el títol estatal i no va poder imposar-se.

 

Aquesta es la primera medalla de Carla Ubasart en la categoria Sènior.

 

Destacar que Carla després d’un any de recuperació de la lesió de genoll ha fet una molt bona progressió aquesta temporada a nivell internacional i a nivell estatal, el que constata clarament aquest resultat.

 

 

També va participar en aquest estatal la Judoka cadet també del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i Moianès Paula Cubero (Esport-7) en la categoria de -48 Kg. Cubero no va superar el primer combat davant la que després va ser plata de la categoria Cinta Garcia  d’Andalusia. A la repesca va enfrontar-se davant la representant de Valencia Carla Montañez amb qui va disputar un excel·lent combat fins a la tècnica d’or.

 

 

 

ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"