FASE SECTOR DEL CAMPIONAT D’ESPANYA JÚNIOR (Sub-21)

on .

El passat diumenge dia 26 es va celebrar ales instal·lacions de les Llars Mundet de Barcelona, la Fase Sector del Campionat d’Espanya de Judo en categoria Junior entre les federacions del Sector Est  “Múrcia, València, Balears i Catalunya”. Els tres primers de cada categoria de pes s’han classificat per disputar la Fase Final a Madrid els propers dies 11 i 12 de març.

Un grup de judokes del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i Moianes van estar seleccionats per la Federació Catalana per disputar aquest esdeveniment. 

Clàudia Salgado del Judo Moià ha estat 1ª classificada en la categoria de +78 Kg. i Paula Cubero d’Esport-7 ha estat 2ª classificada en la categoria de -48 Kg. Destacar que aquestes dues competidores que encara son cadets, han obtingut el bitllet per anar a Madrid.

També han obtingut resultat però sense classificar-se Pol Lopez (Esport-7) i Eduard Encinas (J. Moià) que han estat finalment 4t classificats al perdre el combat per la 3ª plaça classificatòria.

Amadeu Riera i Noelia Jardo , els dos d’Esport-7 han estat 5ès classificats.

 

També ha participat però no ha obtingut classificació final, Pau Santacreu d’Esport-7.


ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"