COPA ESPANYA "A" INFANTIL I CADET D'ALACANT

on .

El passat dissabte i diumenge dia 11 i 12 es va celebrar al Pavelló Municipal Pitiu Rochel d’Alacant la Copa Espanya en Categoria Cadet  i la Infantil.

 

En aquesta Copa hi van participar un total de 450 judokes de tot l’estat. Un equip del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i Moianès i va participar representant als seus respectius clubs (Esport-7 i Judo Moià).

 

Destacar en categoria Cadet que es va celebrar el dissabte dia 11, que els dos judokes d’Esport-7  Paula Cubero en -48 Kg. i Pol Lopez en -60 Kg van quedar campions en les seves respectives categories.

 

Pau Santacreu d’Esport-7 va ser bronze en la categoria de -55 Kg. i Claudia Salgado del judo Moià va ser també bronze en +70 Kg.

 

Van competir però sense obtenir finalment classificació Iker Corchero i Alex Martind’Esport-7 i Laia Garolera i Saul Flores del Judo Moià.

 

El diumenge dia 12 es va celebrar la categoria  Infantil (Sub-15) on Nerea Garcia d’Esport-7 va ser 2ª classificada en +63 Kg. Pol Miranda del Judo Moià va ser bronze en +66 Kg.

 

Es van disputar medalles de bronze però no es van guanyar quedant en 5ª posició Ahmed Mssahal i Raquel Romeu , els dos del Judo Moià . Pol Vázquez i Iris Alsina els dos del judo Moià van ser 7es Classificats juntament amb Olga Juárez d’Esport-7.

 

Van competir però sense classificar-se Neus Santacreu i Anna Casas , les dues d’Esport-7.

 

ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"