SUPER COPA ESPANYA I FANTIL I COPA ESPANYA JUNIOR “TORTOSA-2017”

on .

El passat cap de setmana es va celebrar al Pavelló Firal de Remolins a la localitat tarragonina de Tortosa, la Copa Espanya-A Junior i la Super Copa Espanya Infantil.

 

Hi van participar clubs de tot l’estat  i de Catalunya. El Centre de Tecnificació de Judo del Bages i Moianès hi van participar representant els seus respectius clubs.

 

Concretament el dissabte dia 14 es va celebrar la categoria junior on els judokes d’Esport-7  Amadeu Riera va ser 2n classificat en -60 Kg. Paula Cubero va ser 3ª classificada en -48 Kg. I Cristina Juárez també 3ª classificada en -63 Kg. 

 

Noelia Jardo (Esport-7) a -48 Kg. Pau Santacreu (Esport-7) a -55 Kg. Anna Martínez (Esport-7) a -78 Kg. i la judoka del Judo Moià Claudia Salgado a -78 Kg. van disputar medalla de bronze però el van perdre, classificant-se finalment en  5ª posició.

 

Eduard Encinas del Judo Moià va ser 7è classificat en -66 Kg.

 

Van competir però sense classificar-se finalment Pol Carrera del Judo Moià i Roger Fontanet del Judo Santpedor

 

 

 

El diumenge 15 es va celebrar la categoria Infantil on Nerea Garcia d’Esport-7 vas er 2ª classificada en +63 Kg.  Els judokes del Judo Moià Raquel Romeu va ser 2ªclassificada en -40 Kg. i Ahmed Msahal va ser 3r classificat en -46 Kg.

 

Iris Alsina del judo Moià  i Oriac Rojo del Judo Santpedor van ser 5s. Classificats.

 

Miquel Peña  del Judo Santpedor, Olga Juárez i Neus Santacreu d’Esport-7 van ser finalment 7s classificats.

 

Va competir però sense classificar-se Anna Casas d’Esport-7.

 

ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"