FASE SECTOR CT. D'ESPANYA JUNIOR-2016

on .

Dos ors i dos bronzes en la Fase Sector del Ct. d’Espanya  Junior

El passat dissabte dia 20, es va celebrar al Pavelló Benicalap de la ciutat de Valencia, la Fase  Sector Est del Ct. d’Espanya de Judo en categoria Junior (Sub-21) entre les federacions de Balears, Murcia, Valencia i Catalunya.

SEGUIU LLEGINT I TROBAREU UNA GALERIA D'IMATGES.

Com en tots els Sectors l’objectiu és classificar els tres primers de cada categoria de pes per poder participar e la Fase Final del campionat estatal, que en aquest cas es celebrarà el proper dia 5 de març a Pinto (Madrid).

El Centre de Tecnificació de Judo del Bages i Moianès va classificar a 4 dels 5 judokes que va convocar la Federació Catalana per aquesta competició.

Els judokes d’Esport-7-Judo Pol López va ser 1er. classificat en la categoria de -55 Kg. així com Juli Palacios que va ser també 1er. classificat en el pes de -100 kg. Paula Cubero va ser 3ª classificada en la categoria de -48 Kg. i Clàudia Delgado del Judo Moià va ser també 3ª classificada en -78 Kg.  

També va competir el judoka d’Esport-7  Joan Iglesias que va ser finalment 7è classificat i per tant no ha tingut opció  a la  Fase Final.

Cal destacar que Amadeu Riera d’Esport-7  també participarà a la Fase Final, ja que ha obtingut la plaça directament al ser 3er. classificat del Ranking Estatal de classificació per Copes i Super Copes d’Espanya.

ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"