CAMPIONAT DE CATALUNYA CADET -2016

on .

El passat dissabte dia 9 es va celebrar al Pavelló del Complex Esportiu del Vell Congost de Manresa, el Campionat de Cadet (Sub-18) organitzat pel Gimnàs Esport-7 Judo i la Federació Catalana de Judo i D.A. amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa des de la seva Regidoria d’Esports, destacant la presencia del seu Regidor Sr. Jordi Serracanta que va estar present i va fer el lliurament dels guardons juntament amb el Vicepresident de Relacions Institucionals de la Federació Catalana Sr. Isabelo Pacheco.

 

HI va participar 250 judokes de tots els clubs de Catalunya .

Els judokes del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i Moianès, representant respectivament cadascú al seu club, va obtenir un total de 6 primers llocs, tres segons llocs, 7 tercers llocs i 4 cinquens llocs.

En la categoria Cadet que es va celebrar pel matí, van proclamar-se Campions de Catalunya els judokes d’Esport-7 Oscar Contreras en -46 Kg. Derek Garrido en -50 Kg. i Pol Lopez en -60 Kg.

Van obtenir la medalla de plata Paula Cubero en -48 Kg. i Toni Borras en -46 Kg. tots dos d’Esport-7.

Els Bronzes van ser pels judokes d’Esport-7 Cristina Juarez en -63 Kg. Arnau Solé en -66 Kg. i Lucas de Nardo en -73 Kg. també per Clàudia Salgado (J. Moià) en +70 Kg. i Galdric Puig (J. Santpedor) a +90 Kg.

ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"