COPA ESPANYA "A" CADET DE PAMPLONA

on .

El  passat dissabte dia 10 es va celebrar al  Pavelló Esportiu Universitat Publica de Navarra de Pamplona , la VII Copa Espanya  “A” en categoria Cadet, competició puntuable pel Ranking estatal de la categoria.

 

Un equip de judokes del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i Moianès, representant als seus respectius clubs i van participar amb una molt bona actuació i resultat. Concretament en la categoria de -55 Kg. El judoka d’Esport-7 Pau Santacreu va quedar 1er.  imposants en els 5 combats que va disputar fins la final.  En la categoria de 60 Kg. Pol López també d’Esport-7 va ser finalment  3er. classificat  després de perdre en 1/8 de final però imposant se en els dos combats de repesca i en el del bronze.

 

En la categoria femenina de +70 Kg. Claudia Salgado del Judo Moià va ser finalment 3ª classificada després de perdre en ¼ de final , passar la repesca i imposant se en el combat pel bronze.

 

Els dos judokes d’Esport-7  Derek Garrido  en -50 Kg. I Iker Corchero en -66 Kg. Van ser finalment 5ès classificats al perdre els combats per la 3ª plaça.

 

Destacar que també van participar però no van obtenir classificació, els judokes d’Esport-7 Paula Cubero i Noèlia Jardo  en -48 Kg, Cristina Juárez en -63 Kg i Jordi Perez Mendiguren en -81 Kg.

 

La judoka del Judo Moià Laia Garolera tampoc va obtenir classificació en -63 Kg.

 

ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"