COPA ESPANYA DE VETERANS "INTER. DE BARCELONA-2016"

on .

DAVID ROCA 2N CLASSIFICAT EN LA II COPA ESPANYA DE VETERANS “INTER. CIUTAT DE BARCELONA

”El passat dissabte es va celebrar al Pavelló Olímpics del Vall d’Hebron de Barcelona la 2ª edició de la Copa Espanya de Veterans  “Inter. Ciutat de Barcelona” amb la participació de 150 judokes de tot l’estat i de França, Rússia, Hongria, Itàlia i Alemanya.


David Roca,  judoka d’esport-7 i responsable del Club Judo Moià va ser finalment 2n classificat en la categoria  M-4  en -81 Kg.  
Roca va imposar-se en els tres combats previs a la final per Ippon però en el combat de final  va perdre davant el representant francès per immobilització. Cal destacar però, que Roca va fer una excel·lent competició demostrant l’at nivell tècnic que te aquest judoka de casa nostra.
També va participar-hi Toni Sànchez  d’Esport-7  en la categoria M-2  en -73 Kg. Sànchez va guanyar el 1er combat  davant un dels representants francesos però va perdre a ¼ de finals davant el representant hongarès  en la “tècnica d’or”.

ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"