KANGEIKO-2016

on .

Com cada any volem retrobar-nos amb tota la família que s’ha anat formant al llarg dels més de 45 anys de vida del Judo a casa nostra.

 Com ja sabeu el Kangeiko és un acte social que ha consolidat any rere any i que ens permet com a mínim als judoques que encara estan en  actiu i ex-judoques, que per diferents motius de la vida van deixar apartada la pràctica del Judo compartir el tatami.

 Tant pels uns com pels altres, els valors que hem adquirit al llarg de la nostra vida social i esportiva ens han marcat de forma positiva la nostra personalitat a base d’entrenament, constància, esperit de superació i el perfeccionament personal mitjançant un denominador comú: “EL JUDO”.

 

DIUMENGE  DIA 18 DE DESEMBRE  DE LES 8.00 HORES A LES 9.15 HORES AL TATAMI DEL CENTRE DE TECNIFICACIÓ DE
 
JUDO   EN “EL COMPLEX ESPORTIU DEL VELL CONGOST DE MANRESA”
Confirmeu si us plau la vostre participació i si vindreu al esmorzar.

Moltes gràcies

 

 

MAURICI CASASAYAS

 

  Existeix un principi que s’apliqui realment en tots els casos? si, hi es. Es el principi de l’eficàcia, sobre tot en l’ús de l’esperit i del cos. Jo he donat a aquest principi general  el nom de Judo”   (Jigoro Kano).

 

 

 

ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"