1ª TROBADA MOIANÈS DE JUDO

on .

El passat diumenge dia 20 s'ha celebrat al Poliesportiu de Castellterçol, la 1ª Trobada de Judo del Moianès organitzada pel Club Judo Moià amb la col·laboració de l'Ajuntament de Castellterçol.

SEGUIU LEGINT I TROBAREU UNA GALERIA DE FOTOGRAFIES D'AQUESTA ACTIVITAT

En aquesta trobada hi han participat 115 nens i nenes entre 6 i 9 anys del diferents centres de casa nostra, Judo Moià, Judo Santpedor , Esport-7, escoles de Calders, Tona, Vedruna de Manresa, Paidos , Itaca i Flama.
Aquesta activitat que ha durat 2 hores ha estat una sessió tipus de les classes de judo on els pares i acompanyants han pogut veure en directa els seus fills en el context on desenvolupen la activitat habitualment. A mes a mes els monitor i professor han amenitzat la classe amb exhibisions tècniques i fen iniciació d'arbitratge amb els alumnes. Finalment s'ha conclòs aquesta trobada amb uns minuts de retorn a la calma dirigit per un dels professor i amb la participacio dels pares.


ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"