TROFEU INTER. PER EQUIPS "MEMORIAL RAUL CALVO"

on .

La localitat andalusa d’Arcos de la Frontera, a Cadis, ha acollit el passat dissabte dia 5 el Trofeu Internacional per equips Memorial Raúl Calvo i alhora Trofeu President Carlos Calvo Chozas.

 

 Es tracta d’una competició de caràcter internacional que anualment organitza la Federació Andalusa de Judo amb el suport de la Federació Espanyola i de la Conselleria d’Esports de la Junta d’Andalusia.

 

 L'equip sènior de la federació Catalana de Judo  va formar part dels set equips que hi van participar.  Federació  Extremenya, Federació  Andalusa, Selecció Espanyola, Equip de l’Armada Espanyola, Equip selecció Portuguesa , Equip selecció de Rússia i equip Federació Catalana de Judo.

 

 Oscar López del Judo Moià va  formar part d'aquest equip en la categoria de -73 Kg.

 

 L'equip català va quedar en 2ª posició al perdre la final contra l'equip de Rússia.

 

Anteriorment van sortir 1ers classificats de la seva lliga al guanyar a la Federació Extremenya  i a l’equip de l’Armada. A ½ finals van imposar-se ajustadament a la Selecció Portuguesa a al final van perdre davant de l’equip Rus.

 

ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"