SÚPER COPA CATALUNYA SÈNIOR

on .

El passat dissabte dia 29 es va celebrar a les Llars Mundet de Barcelona la Súper Copa Catalunya en categoria absoluta. Competició puntuable per formar part dels equips de la Federació Catalana de Judo per aquesta temporada. 

Els judokes del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i Moianès van assolir uns bons resultats. Destacar el 1r lloc de Ruben Mani d'Esport-7 a la categoria de -90 kg. remarcar que va guanyar els 5 combats que va disputar per "Ippon".  Paula Cubero d'Esport-7 va ser 2ª classificada en la categoria de -48 Kg. i Albert Moreno del Judo Santpedor també va ser 2n classificat en la categoria de -100kg.  

En la categoria de -60 Kg. Amadeu Riera (Esport-7) va ser 3r classificat . També van ser 3rs classificats els seus companys de club en la categoria de -66 Kg. Toni Torra i Joan Iglesias. En la categoria de -73 Kg. Oscar Lopez del Judo Moià va ser 3 r classificat igual que la seva companya de club Claudia Salgado que també va ser bronze en -78 kg.  Eduard Encinas del Judo Moià va ser 7e class. En -60 kg.

També van competir pero no van assolir classificació, Eva Arrebola (Esport-7), Ricard Sanchez, Oriol Bonvehi i Eduard Pujol , tots ells de Judo Santpedor.

 

 

 

ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"