SUPER COPA CATALUNYA JÚNIOR (Sub-21)

on .

El dissabte dia 22 es va celebrat a les LLars Mundet de Barcelona la Super Copa Catalunya Junior (Sub-21), competició puntuable per formar els equips catalans  d’aquesta categoria.

El Centre de Tecnificació de Judo del Bages i Moianès hi ha participat  amb un nombrós equip que representava a Esport-7 i Judo Moià. Destacar que vuit dels onze classificats, son encara militants de la categoria cadet (sub-18).

Tots ells han disputat una molt bona competició amb forces resultats.

Els resultats han estat els següents:

Eric Guerra d’Esport-7 ha estat  1r classificat en la categoria de  -55kg, Pau Santacreu també d’Esport-7 ha estat 2n classificat en aquesta mateixa categoria al disputar la final amb el seu company de club Eric Guerra.

En la categoria de -66 Kg. Eduard Encinas del Judo Moià ha estat 1er classificat i en aquesta mateixa categoria Joan Iglesias  (Esport-7) ha estat 3r classificat.
En la categoria de -60 Kg. Pol Lopez (Esport-7) ha estat  3r classificat.

En la categoria femenina de -78 Kg. Clàudia Salgado del Judo Moià ha estat 2ª classificada.
En la categoria femenina  de -48 Kg. Paula Cubero (Esport-7)  ha quedat 3a classificada igual que la seva companya de club Anna Martinez que ha estat 3ª classificada en -78 KG.
Clàudia Salgado 2a classificada -78kg ( Judo Moià).

Els judokes d’Esport-7 Iker Colchero en -66kg, Lucas de Nardo 5e classificat en -73 Kg. i Cristina Juarez  en -63kg. han estat finalment 5ès classificats al perdre el combat pel bronze.

 

També han participat però sense obtenir classificació Laia Garolera i Pol Carrera del Judo Moià i Eudald Sanxo i Amadeu Riera de l’Esport-7.

ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"