TORNEIG DE JUDO CADET DE PAU (França)

on .

El passat dissabte dia 1 d’octubre es va celebrar a la localitat francesa de Pau el Torneig de Judo en categoria Cadet (Sub-18) on un equip del C.T. Judo del Bages i Moianès hi va participar encetant la nova temporada 2016-2017.

 

El resultat va ser força bo, ja que Pol Lopez d’Esport-7 va quedar 1r. classificat després de guanyar 6 combats en la categoria de -60 Kg, categoria amb 60 competidors inscrits. Claudia Salgado del Judo Moià va ser també 1ª classificada en la categoria de + 70 kg. imposant-se en els quatre combats que va disputar.

 

Paula Cubero d’Esport-7 va ser 2ª classificada en -48 Kg. després de disputar 4 combats i només perdre la final. 

 

En la categoria de -66 Kg.  també amb més de 60 competidors, Arnau Solé d’Esport-7 va ser medalla de bronze des pres de disputar 6 combats i perdre només en vuitens de final. En la categoria femenina de -48 Kg. En la categoria de -63 Kg. Cristina Juárez d’Esport-7 va ser també bronze.

 

Destacar també a Lucas de Nardo d’esport-7 que va ser 7è classificat en -73 Kg.  una categoria amb 65 competidors on després de disputar 5 combats va ser finalment 7è classificat.

 

També van competir iker Colchero en -66 Kg.  on va disputar 4 combats i en va guanyar dos. Derek Garrido d’Esport-7 en -50 Kg.  va guanyar un combat i en va perdre dos.

 

Bon inici de temporada. 

 

ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"