STAGE DE JUDO CAMBRILS-2016

on .

Des de el dimecres dia 17 fins al diumenge dia 21, es celebra a la localitat tarragonina de Cambrils l'Stage de Judo de per-temporada organitzat pel Dojo Cambrils i el Dojo Lleida. 

En aquesta edició s'ha comptat amb la presencia del mestre Go Tsunoda (tècnic de l'equip Olimpic de Portugal), el judoka angles Winston Gordon (5è Olimpic a Atenes) i el judoka  francès Darcel Yandzi (ex campió d'Europa i bronze al ct del món), els quals han Martín sessions d'entrenament en sessions de dues hores cadascuna de mati i tarda. 

En aquesta edició hi han 300 judokes de tot l'estat, Portugal, Itàlia, França, Suïssa , Anglaterra , Alemanya i Àustria a més d'una important participació de judokes catalans. Esport-7 i el Judo Moià hi han participat amb 27 judokes, des de la categoria aleví a la senior acompanyats pels professors David Roca i Maurici Casasayas Jr.

 

ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"