SUPER COPA CATALUNYA CADET DE JUDO

on .

El passat dissabte es va celebrar al Pavelló Municipal  “Can Sorts” de Sentmenat del Vallés la Super Copa Catalunya de Judo (3r Ranking) per les categories Infantil i Cadet.  Ultima competició  on els judokes es jugaven les places per poder participar a la Fase Final del Campionat d’Espanya de les dues categories.

L‘equip del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i Moianès van obtenir un molt bon resultat, sobre tot e la categoria Cadet (Sub-18) amb 4 primers llocs, 1 segon i 6 tercers.

-Paula Cubero   1ª Class en -48 Kg. (Esport-7)
-Iván Prat   1r Class en -46 Kg. (Esport-7)
-Derek Garrido   1r Class en -50 Kg. (Esport-7)
-Eric Guerra   1r Class en -55 Kg. (Esport-7)
-Pol Lopez   2n Class en -55 Kg. (Esport-7)
-Oscar Contreras   3r  Class en -46 Kg. (Esport-7)
-Arnau Solé   3r Class en -66 Kg. (Esport-7)
-Cristina Juarez   3r Class en -63 Kg. (Esport-7)
-Anna Martinez   3a Class en -70 Kg. (Esport-7)
-Claudia Salgado   3a Class en +70 Kg.(J. Moià)
-Galdric Puig   3r Class en -81 Kg. (J. Santpedor)
-Lucas de Nardo   5é Class en -73 Kg. (Esport-7)
-Clara Gaja   5a Class en -63 Kg.  (J. Moià)

També van participar –hi  per art d’Esport-7 Aleix Soler, Roger Gaona, Iker Corchero, Jordi Perez de Mendiguren i Pau Bermudez del Judo Moià. 

Per la Fase Final del Campionat d’Espanya  s’han classificat, Paula Cubero, Ivan Prat, Derek Garido i Pol Lopez. En aquesta categoria estarem pendent de que Eric Guerra també sigui convocat per les places lliures que dona la Federació Espanyola a les Federacions Autonòmiques.

ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"