CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS

on .

EL CENTRE DE TECNIFICACIÓ DE JUDO DEL BAGES I MOIANES CAMPIONS DE CATALUNYA PER EQUIPS EN LES CATEGORIES INFANTIL MASCULÍ I FEMENÍ

 

 

 

El passat dissabte dia 18 es va celebrar al pavelló de les Llars Mundet de Barcelona el Campionat de Catalunya per equips.

 

Els equips del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i Moianès formats per Esport-7 i Judo Moià es van proclamar campions de Catalunya en les dues categories Infantil, masculí i femení.

 

L’equip femení format per les judokes d’Esport-7 Noelia Jardo, Judit Serra i Nerea Garcia  i les judokes del Judo Moià Ariadna Gombau, Sofia Roig i Laia Garolera van imposar-se a la ½ final al combinat J. Olèrdola i J. Pineda  per  3 a 2  i a la final davant el Nucli de Tecnificació de Barcelona Nord per 5 a 0.

 

L’equip masculí  format pels judokes d’Esport-7 Alex Martin, Albert Graner, Pau Santacreu, Guifre Torras i Pau Muñoz i el judoka del Judo Moià Saul Flores  van sortir de la lliga  com a 1rs classificats al imposar-se al combinat  del Olèrdola-Vallès-J. Pineda i al Judo Badia. En ½ finals van guanyar al J. La llagosta per 5-0 i a la final van imposar-se per 4 a 1 al Bushido.

 


ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"