TROBADA COMARCAL DE JUDO A MOIÀ I 25è ANIVERSARI DEL CLUB DE JUDO MOIÀ

on .

El passat diumenge dia 5 es celebrar a al pavelló municipal de Moià  la Trobada  Comarcal de Judo per a nens i nenes  de 4 a 9 anys.  En aquesta edició hi van participar 180 nens  i nenes dels diferents clubs i escoles de la comarca del Bages i Moianès. J. Moià, J. Santpedor, J. Castellterçol, Esport-7, les escoles de  Calders, Tona, Navarcles,  Mn. Gibert de S. Fruitós,  Oms i de Prat,  Puigberenguer, Ametllers de S. Joan V. Itaca, La Sèquia i Vedruna de Manresa.

SEGUIU LLEGINT I  TROBAREU UNA GALERIA DE MÉS DE 240  IMATGES D'AQUESTA ACTIVITAT

 

Aquesta activitat es va desenvolupar en dues sessions d’una hora i mitja cadascuna. Aquesta Macro Classe  estava ambientada amb musica i exhibicions per part de la monitors i professors dels diferents centres  on els nenes i nenes  va realitzar  una classe de Judo similar a la que fan en els seus respectius centres i que permet als pares i familiars veure  i valorar el treball tant didàctic com pedagògic que es porta a terme durant tota la temporada. Al final de cada sessió i van participar els pares en la l’apartat de relaxació i tornada a la calma.

En el mateix acte es va fer un reconeixement per part d’alumnes i amics a David Roca, professor

I fundador del club local amb motiu  el 25 è  aniversari de la fundació del Club Judo Moià,  d’un  present  gravat i d’un àlbum amb fotografies  de la trajectòria  d’en David Roca i del Club.


ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"