CAMPIONAT D'ESPANYA INFANTIL I CADET 2016

on .

 

DUES PLATES I DOS BRONZES EN EL CAMPIONAT D’ESPANYA INFANTIL I CADET

 

El passat diumenge dia 8 es va celebrar al Palacio de los Deportes de Madrid el Campionat d’Espanya de Judo en categoria Infantil (Sub-15) i Cadet (Sub-18)  en una jornada maratoniana de 9 hores, 10 tatamis i 800 competidors de tot l’estat.

Del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i Moianes i van participar 9 judokes, 7 d’Esport-7 i 2 del Club Judo Moià, representant a la Federació Catalana de Judo després d’haver-se classificat prèviament  en els diferents Ranking autonòmics i Copes d’Espanya.

SEGUIU LLEGINT I TROBAREU UNA GALERIA D'IMATGE D'AQUEST CAMPIONAT ESTATAL.

 

Els resultats van ser força bons ja que Laia Garolera del Judo Moià  en -63 Kg. i Pau Santacreu d’Esport-7 en -55 Kg es van proclamar sot campions d’Espanya infantils en les seves respectives categories després  d’haver disputat 5 combats  cadascun.

En la categoria Infantil Noelia Jardo d’Esport-7 va obtenir el Bronze  en la categoria de -44 Kg. Jardo ja va ser bronze la temporada passada.

En la categoria Cadet de -55 Kg. Pol López d’Esport-7 va ser finalment medalla de Bonze.

En aquesta mateixa categoria  Cristina Juárez  d’esport-7 en -63 Kg. va ser finalment 9ª classificada.

També i van participar en Infantil Saul Flores del Judo Moià i  en Cadet Paula Cubero , Ivan Prat  i Derek Garrido, tots tres d’Esport-7.


ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"