XXVII LLIGA INFANTIL DE JUDO "ESPORT-7"

on .

-EN AQUESTA LLIGA HI PODEN PARTICIPAR TOTS ELS NENS I NENES NASCUTS ENTRE ELS ANYS 2009 I EL 2004 AMBDÓS INCLOSOS. 

-A CADASCUN DELS I LES  PARTICIPANTS ELS HI SERÀ ASSIGNAT UN GRUP EN FUNCIÓ DE LA SEVA EDAT I DEL SEU PES, DE TAL MANERA QUE CADA GRUP SIGUI EL MÉS HOMOGENI POSSIBLE.

 ÉS MOLT IMPORTANT QUE ELS PARES DELS NENS I NENES QUE VULGUIN INSCRIURE’S, ES COMPROMETIN  A PARTICIPAR EN LES DUES FASES PER TAL DE NO ALTERAR  LES LLIGUETES I EL NOMBRE DE COMBATS QUE HAN DE FER ELS SEUS COMPANYS I COMPANYES.

-INSCRIPCIÓ 3.00 €-

-LA PRIMERA FASE ES CELEBRARÀ EL DISSABTE 30 D’ABRIL (tarda) I LA SEGONA EL DISSABTE 21 DE MAIG (matí) AL GIMNÀS DE L’ESCOLA PUIGBERENGUER DE MANRESA.

-TOTS ELS PARTICIPANTS HAN DE TENIR L’ASSEGURANÇA.

-HI PARTICIPARAN: JUDO MOIÀ, JUDO SANTPEDOR, ESCOLA ELS AMETLLERS DE SANT JOAN, JUDO CASTELLTERÇOL, ESCOLA Mn. GIBERT DE SANT FRUITÓS, ESCOLA PAIDOS, JUDO CASTELLCIR, ESCOLA FLAMA, GIMNÀS ESPORT-7, ESCOLA PUIGBERENGUER, ESCOLA ITACA, ESCOLA OMS I DE PRAT, ESCOLA LA SEQUIA, VEDRUNA MANRESA I ESCOLA CATALUNYA DE NAVARCLES.

 

DATA MÀXIMA D’INSCRIPCIÓ DIVENDRES 15 D’ABRIL.

 

ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"