CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL -2016

on .

El passat dissabte dia 9 es va celebrar al Pavelló del Complex Esportiu del Vell Congost de Manresa, el Campionat de Catalunya Infantil (Sub-15) organitzat pel Gimnàs Esport-7 Judo i la Federació Catalana de Judo i D.A. amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa des de la seva Regidoria d’Esports, destacant la presencia del seu Regidor Sr. Jordi Serracanta que va estar present i va fer el lliurament dels guardons juntament amb el Vicepresident de Relacions Institucionals de la Federació Catalana Sr. Isabelo Pacheco.

Hi van participar 210 judokes de tots els clubs de Catalunya.

En el Campionat de la categoria Infantil que es va celebrar per la tarda, van proclamar-se Campions de Catalunya Noelia Jardo (Esport-7) en -44 Kg., Laia Garolera (J. Moià) en -63 Kg. i Saul Flores (J. Moià en – 38 Kg.

Va obtenir la medalla de plata el judoka d’Esport-7 Pau Muñoz en +66 Kg.

Els bronzes van ser per Judit Serra -48 kG. Nerea Garcia en +63 Kg. i Pau Santacreu -60 kg , els tres d’Esport-7 i també per Ariadna Gombau en -52 Kg. del Judo Moià.

Van ser cinquens classificats Alex Martin -42 Kg i Guifré Torras -60 Kg. els dos d’Esport-7. Laura Castaño en -57 Kg. del Judo Santpedor i Maribel Muriana en -52 Kg. del Judo Moià.

També van participar però no van obtenir classificació en la categoria Cadet, Iker Corchero, Roger Gaona i Jordi Perez Mendiguren els dos d’Esport-7, Anna Mª Rojas del Judo Moià i Laia Moreno del Judo Santpedor i en la categoria Infantil Ivan Guerra, Marcel Porti i Albert Graner els tres d’Esport-7, Abril Fornells i Martí Calafell del Judo Santpedor i Iker Pradas del Judo Moià.

 

ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"