El CTJudo Bages Moianès torna del Torneig Internacional Vila d’Andorra amb més de 70 medalles 

 

 

El Centre de Tecnificació de Judo del Bages i el Moianès ha arrasat al Torneig Internacional Vila d’Andorra, celebrat aquest cap de setmana, obtenint entre tots els seus competidors i competidores, més de 70 medalles. La competició comprenia les categories sènior i cadet el dissabte; i infantil, aleví, benjamí i prebenjamí, el diumenge. Es tracta d’un torneig d’un elevat nivell amb competidors de tot el territori català i Andorra, però també de França, Itàlia, Madrid, el País Vasc i Aragó.

 

Els judokes del CT Bages i Moianès sumen 6 ors, 4 plates i 8 bronzes en el Campionat de Catalunya Infantil i Cadet

La competició era decisiva per a la classificació al Campionat d’Espanya Infantil i Cadet. Hi ha 7 esportistes classificats.

Sis ors, quatre plates i vuit bronzes. Aquests són els destacats resultats obtinguts pels judokes del Centre de Tecnificació del Bages i Moianès, aconseguits aquest cap de setmana al Campionat de Catalunya Cadet i a l’Infantil. Els i les judokes del CT Bages i Moianès pertanyen als clubs Esport7, Club Judo Moià i Judo Ripoll.

ILIAS ILIADIS . CAMPIÓ DEL MÓN 2011 A -90 KG

Aquest vídeo és un petit reportatge el recent campió del món de Judo a la categoria de -90 Kg del grec d'origen georgià ILIAS ILIADIS. El títol ens ho diu tot: "He de guanyar"